Manon Clement’s Blog

Avonturen van een pril bestaan.

The long way home…..

 

 Vandaag was papa laat thuis. Hij was vertrokken rond 17h15 in Gent en pas rond 18h30 thuis. En weten jullie wie zijn schuld dat is ? neen ? Ikke wel ! DE WEGENBOUWER ! De gasten van DE WEGENBOUWER  hebben besloten de verbinding E17 – E40 tijdens het spitsuur terug aan te leggen. Allez, er tenminste aan te beginnen en om 16 uur te stoppen en morgen verder te doen. Ja ge kunt niet verwachtten dat die mensen dat ’s nachts doen hee, dan is er te weinig verkeer. Maw. alle verkeer dat vanuit de richting Antwerpen kwam (dus ook diegene die 100 meter voordien den oprit was opgereden omdat er GEEN aanpassing van de bewegwijzering was gebeurd) mochten samenvoegen op 1 (jawel één !) rijstrook. Inderdaad van 4 rijstroken naar 1, GESELLIG SEG ! En dan staat daar doodleuk een plakkaat dat je tot in De Pinte dient te rijden en daar rechtsomkeer moet maken, ware het niet dat de E17 richting Antwerpen ook stil staat wegens een ongeluk met een mobiele werkplaats van… DE WEGENBOUWER  ! Maar niks aan te doen op de radio zeggen ze het ook, “gelieve in De Pinte rechtsomkeer te maken want ze zoeken nog 3 man om te kleurwiezen in de file” Ik vraag me toch af wie die gasten (DE WEGENBOUWER) controleert, of kunnen die zomaar hun goesting doen. Valt dat niet onder de bevoegdheden van de minster van (im)mobiliteit Van Brempt. Maar ja, die had geen tijd want die diende net de campagne “ik ben Tolero” op te starten voor tolerante jongeren. Echt hee mensen, verkies nen socialist en ge zit voor tenminste 4 jaar tot aan uw …..  Manon : Papa pas op hee…. nu ist genoeg geweest. ‘tis nie omdat ge in de file hebt gestaan dat ge moet grof worden ! Maar inderdaad DE WEGENBOUWER zijn ‘nitwits’ maar ze geven wellicht mooie steekpenningen… De vraag is aan wie… Maar laten we Tolero zijn….

Advertenties

april 1, 2008 - Posted by | Hoe is het mogelijk | , ,

2 reacties »

  1. Nogal een geluk dat aswebo deze werken uitvoert, anders zou papa misschien wel nooit meer thuiskomen omwille van een ongeluk door de putten in de weg, en slaap zacht

    Reactie door philip | februari 2, 2009 | Beantwoorden

  2. Absoluut mee eens. Maar het ontbeken van de nodige en wettelijke verplichte signalisatie die dag was wraakroepend… vandaar een momentopname van (onterechte) frustratie….

    Reactie door manonclement | februari 10, 2009 | Beantwoorden


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: