Manon Clement’s Blog

Avonturen van een pril bestaan.

Mijn restaurant : We have a problem.

Vandaag kregen we te zien hoe de recencenten de eerste 3 restaurant onder de loep legden. Eerlijk gezegd vind ik dat een vrij hypocriet gedoe. 2 heren van stand komen 1 x eten en worden dan nog vergezeld van de geheime recensent die enkele tafels verder hetzelfde eet. Natuurlijk zullen de deelnemers meer aandacht besteden aan de openlijk bekendgemaakte recensenten. In tegenstelling met Peter Goossens werd er vandaag teveel met ballen gekruid… Te veel peper op mijnheer van G&M zijn bord… Tja… Kan je het hun kwlaijk nemen achter de kritiek ? 

Enfin hetgeen dat vandaag vooral opviel was ons Ghislaine natuurlijk. De jaloersheid stak opnieuw de kop op. Een viertal young chicks kwamen met voorbedachte rade onze Pieter een beetje opjagen. En uiteraard was ons Ghislaine daarmee niet gediend. Ik denk eerlijk gezegd dat dit bezoek een reactie was op vorige uitlatingen van jaloesie..

In Antwerpen is het ruzie tussen de chef en de zaal. En dat zullen ze geweten hebben. De chef dreigt met opstappen. Zie mijn profetische woorden enkele dagen geleden. Onze Yvan gaat het hier terecht hard spelen. Ze teren immers ook op zijn capaciteiten. So why not…

Ons Micheline in Leuven die begint de kneepjes van het vak te begrijpen. Haar personeel alsmaar minder…

En ons koppeltje chicks uit Hasselt hebben aan den lijve ondervonden dat electriciteit niet voor niks is. Hun koelkasten konden de workflow niet aan en hielden bijgevolg hun temperatuur niet. Om deze reden stonden vandaag op het menu buikloop, voedselvergiftiging en acute pijnlijke dood met Salmonella…. Dit lijkt me iets voor de voedselinspectie. Want zelfs bij 9 graden mag die fond niet zo snel zuur worden….

En Chris en Angelo, ja die boerden verder. Angelo doet e wel meer en meer denken aan zo een personage uit een maffiafilm. Kom gerust eten maar als ge kritiek geeft dan riskeert ge de keel te worden overgesneden… 😉

Advertenties

april 9, 2008 - Posted by | mijn restaurant | , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: