Manon Clement’s Blog

Avonturen van een pril bestaan.

Charlekijn begeeft onder manipulatie van vtm…. ?

We weten nog niet hoe, waar en vooral wie. Maar ofwel de charlekijn ofwel d’hogeschool gaan vanavond dicht. Her en der beginnen meer en meer geruchten de ronde te doen over mogelijke manipulatie van de producers. Zo zouden de tafel met 4 meisjes in de Red pepper door vtm (of liever Kanakna) zijn gestuurd om Ghislaine in de gordijnen te jagen. Wat ook aardig lukte uiteraard… En zo wordt ook gesteld dat zowel Leuven als Gent werden genomineerd omdat zij het minst kijkcijferfägig zijn… Er gebeurt niet echt iets wereldschokkends in Gent het restaurant draait goed en er zijn geen ruzie’s, geen jaloerse partners, geen neusring dragende manwijven, en dat is nu eenmaal niet goed voor de kijkcijfers… Was het manipulatie in Oostende en zijn de nominaties gemanipuleerd ? Wie zal het zeggen. Nog 90 minuten voor de dags des oordeel ! Les jeux sont faits ! 

Advertenties

april 17, 2008 - Posted by | mijn restaurant | , , , ,

3 reacties »

 1. Charlekijn ligt eruit!
  En maar goed ook want in Gent zijn het blijkbaar allemaal BOEREN!
  Mij zien ze daar nooit!

  Reactie door Liske | april 18, 2008 | Beantwoorden

 2. Zalig, complottheorieën over “mijn restaurant” 🙂
  En om Ghislaine door het lint te jagen heb je precies ni veel nodig 🙂

  Reactie door bleu | april 19, 2008 | Beantwoorden

 3. Uiteraard was die tafel meisjes daar geplaatst door de regie, daarvoor moet je ook geen rocket scientist zijn om dat door te hebben.. De enige die het niet doorhadden waren Ghislaine (die heeft niets door denk ik) en Pieter, die het niet raar vond dat hij plots zoveel succes had bie de vroewn! De tafel vol vrouwen in Hasselt gisteren was hetzelfde spelletje maar minder gemeen, want niet met de bedoeling een koppel ruzie te bezorgen. Tenzij ze op Yanaika of Stephanie zouden beginnen mikken, natuurlijk.

  Allemaal boeren in Gent? Sorry, maar die kok komt uit Herzele en zijn schoonbroer uit Vurste of zo. Bij mijn weten zijn dat twee dorpen in het Vlaamse platteland. Dus hoewel de redenering wat mank loopt klopt de conclusie wel.

  Reactie door rendv | mei 9, 2008 | Beantwoorden


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: