Manon Clement’s Blog

Avonturen van een pril bestaan.

Manon en de Grieken Deel VI : The good life…

Vanaf dinsdag was iedereen geaclimatiseerd, Manon uitgeslapen, papa uitgestresst en mama gelukkig. We konden ons volledig toewijden aan het dolce farniente waar zo een vakantie is voor gemaakt. Voor de non-intimi de ingredienten van zo een vakantie zijn : optaan – eten – liggen – eten – liggen – eten – drinken – slapen. Heel eventueel kan een kort cultureel intermezzo worden ingelast…

Specifiek voor diegenen die zo een vakantie boeken in een 5 sterren palace is dat ze gerust willen worden gelaten. Ze betaalden veel geld voor hun 7 a 14 dagen en willen optimaal bekomen van het hectische leven dat ze ten huizen dienen te ondergaan. Communicatie en sympathiseren met medevakantiegangers is dan uiteraard uit den boze. Maar ze hielden geen rekening met Manon. Manon haar glimlach is ontwapenend. En voor we het wisten werden we dagelijks overspeold met glimlachen, werden we dagelijks in een veelheid van verschillende talen aangesproken met : “How cute” to “Arfrdznadze lorvaprut” (russich voor “How cute”)… Op een zalige namiddag kwamen zo Kate, Peter en Antonio bij ons zitten aan het zwembad. Kate en Peter zijn Yuppie Polen met hun 7 maand oude zoontje Antonio. Maw. ons Manon is van het straat want het klikte tussen iedereen…. Het is aanpassen aan zo een vakantie met kinderen. De mensen beginnen gewoon tegen u te spreken…. Papa is dat helemaal niet gewoon… Ocharme. Ook mensen van wie je het nooit zou verwachtten omdat ze eruit zien alsof het 23 jaar geleden is dat ze nog eens glimlachten en klaar zijn om elk moment te sterven aan een hartaderbreuk… ook die geven die glimlach. Het is blijkbaar een must om te glimlachen naar mensen met jonge kinderen. Papa besloot om dan maar mee te doen met hetgeen de norm is en glimlacht vanaf nu naar elke jonge moeder !

U zit wellicht vol ongeduld te wachten op de foto’s ? Wel wij ook ! Bij thuiskomst merkte de papa dat zijn harde schijf gecrashed is. Maw. Wellicht veel foto’s kwijt een momenteel nog geen tijd gehad om de nieuwe disk op orde te stellen… Even geduld, maar op basis van het schermpje van het fototoestel kunnen we jullie al zeggen dat ze schattig zijn. Manon supermodel !

Advertenties

juni 13, 2008 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: