Manon Clement’s Blog

Avonturen van een pril bestaan.

Manon en de grieken : Epiloog.

Toen was de vakantie allemaal op. Na een laatste dag aan het zwembad en een dutje in de speciale kamer voor laatvertrekkers (die in de kelder van het hotel was gelegen, hmz) namen we de taxi naar de luchthaven alwaar we naar de balie voor de businessvluchten werden geleid. Ge kunt u niet voorstellen hoe gelukkig al die mensen waren die samen met ons op de heenvlucht zaten dat wij er opnieuw bij waren…. Ik heb letterlijk iemand zo een “ophang” teken zien maken… Heb hem terplekke neergebliksemd….

Enfin nadat we door de security gingen alwaar wij water en al mochten meenemen en dan zagen hoe die madam achter ons net hetzelfde flesje water diende weg te smijten (hehehehe) konden wij nog iets drinken om ons vliegtuig te nemen. Eén probleem om het uur om op te stijgen was ons vliegtuig nog niet geland, we zijn dus met een uur vertraging vertrokken. Op het vliegtuig waar wij 3 plaatsen hadden (bedankt mevr. met de grote neus die ons incheckte) kon Manon naar hartelust spelen en hebben we haar van de ganse vlucht niet gehoord. De rij naast ons vond het echter niet kunnen dat hij met zijne plaaster niet die vrije zetel had gekregen, en was wild aan het gesticuleren naar zijn vrouw tot… ik me even omdraaide en met mijn “friday the 13th” blik vroeg of alles in orde was. Toen knikten zowel man als vrouw braafjes tegen mij dat alles in orde was. Ik heb eens blij terug geknikt. Toen we van het vliegtuig stapten hoorde ik diezelfde man tegen de man achter zich zeggen “Allez, tot als ge ne keer in Maldegem zijt hee…., hmz”.

Dat is het plezante aan vakantie ge maakt altijd vriendjes…..

Enfin Peetie was present en we reden braaf en blij naar huis. ’t Was te kort en vooral niet lang genoeg… Wete wa ? Binnen 3 weken zijn we weer de piste in maar we weten enkel nog niet naar waar….

Advertenties

juni 26, 2008 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: