Manon Clement’s Blog

Avonturen van een pril bestaan.

Papa-dagen : Dag 1 Bis

Ziezo WE hebben ons middagdutje gedaan. Of ter verduidelijking, we zijn wakker geworden met de passende tonen van “Oya Lélé”. In onze straat is een centrum voor mentaal gehandicapte mensen. En ze hebben besloten om vandaag een reuzegrote barbeque te organiseren met bijpassende muziek.

Dat we niet uitgenodigd zijn tot daar, dat de muziek luid staat ok, maar dat een mens dient gewekt te worden met K3 dat is erover. Enfin soit….

Toen we beneden kwamen onmiddellijk Manon haar pamper ververst. En wat bleek die heeft op 4 uur tijd 3 keer gek*kt ! Die spaart dat altijd op tot als het papadag is. Ik ben daar niet vies van hoor, maar zo op uw nuchtere maag zijn er aangenamere dingen. Trouwens wij produceren hier dagelijks een berg pampers dat zeker niet onder de kyoto norm ligt. Onze CO2 voetafdruk ligt een stuk hoger vrees ik. Maar ik heb een idee aangezien ons CO2 dink toch om zeep is en we het milieu niet langer kunnen redden ga ik die hier op onze buren hun feest hunne barbeque gaan verbranden dat is dan alweer een paar vuilbakzakken gewonnen newaar. Gna gna gna.

Willen ze aub er voor zorgen dat ‘Jeanke’ van dat centrum van die volumeknop blijven want ROOD van Marco Prostato schalt hier door mijne living dat het geen naam heeft… Jeanke voor diegenen die hem niet kennen is één van de inwoners van het centrum die vrij rondloopt (ze hebben verschillende categorieën). Eén van de leuke eigenschappen van Jean is dat hij op een fiets rondcrost met zo van die speelkaarten op zijn wiel. 3hilarich” om een man van in de veertig op zo een uitgerust ros te zien rondtoeren van PRRRRRRRRRRR…

Advertenties

juli 30, 2008 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: