Manon Clement’s Blog

Avonturen van een pril bestaan.

Ondertussen in het westen…

Wij kunnen zo nu en dan kijken welke zoektermen er naar onzen blog leiden. En vandaag heeft er iemand de term “waardig levenseinde” ingegeven en zo op deze blog terechtgekomen….. Hmz… Ook al heb ik er (hoe kan het ook anders) een ongezouten mening over, ik dacht niet hier reeds een hoofdstuk over euthanasie te hebben geschreven ? Maar goed, dat komt later nog…

Over waardig levenseinde gesproken, had ik al gezegd dat Tante Morticia (echtgenote van nonkel fester) zwanger is ? Ze heeft ondertussen reeds 56 cm opening, maar volgens de gyneacoloog is dat normaal zo lang ge maar niet aan babytjes likt. We zijn dus allen elke minuut naar onze GSM aan het kijken of de kogel reeds door de kerk, de rosbief door het neusgat of de baby door de opening is. Nu nonkel Fester kennende, zouden we wel eens heel lang op ons SMS’ken kunnen wachten. We zullen het krijgen als er een proximus actie is of zo. Het geslacht weten we al. Maar ook daarover later meer, een mens kan dezer dagen niet voorzichtig genoeg zijn zeg ik.

We wensen de familie adams dus vooralsnog het beste. Morticia denk eraan, als ge water voelt dan is het het moment om de kraan dicht te draaien en de benen te sluiten ! Ge rijdt voorzichtig aan 156 km/uur naar de bakker (eten vor uw ventje, want op de materniteit krijgt ge als man pas eten als de geboorte ook wel degelijk is uitgevoerd, zeker in ziekenhuizen die de levensfilosofie van de gekruisigden volgen, want als het een schijnzwangerschap blijkt te zijn dan kunnen ze dat niet aanrekenen als bevalling en elke cent telt newaar), hierna rechtstreeks naar de videotheek (want het is niet omdat ge het voelt dat het er ook al is, en dat wachten, pffff). Vergeet vooral de paster niet te verwittigen dat hij niet moet komen en rij dan naar het ziekenhuis alwaar nadat ge belt aan de materniteit met een emmer tussen uw benen men zal vragen : “Ja ? voor wa ist ?”.

Voor nonkel Fester, als ge zelf weeën begint te voelen das iet volledig abnormaal, men noemt dat het couvade syndroom (de man die zwangerschapverschijnselen begint te vertonen). Als ge echter ook 56 cm opening krijgt, is het de moment om te panikeren…

Good luck to you al. En ge weet het leven is als een neus, haal alles eruit wat erin zit !

Advertenties

augustus 21, 2008 - Posted by | Hoe is het mogelijk | , , ,

2 reacties »

 1. Waarom een SMS?? Er worden toch geboortekaartjes verzonden, daarop staat alle info!…

  Zoals ondertussen geweten wordt nonkel Snoop, peter… toen we vroegen in welk ziekenhuis tante D nu zou bevallen kregen weg bovenstaand te horen. Allé daar kwam het op neer.
  Ondertussen staan we wel al wat verder nadat nonkel Snoop had verteld over het peterschap. Dus al één sms-je richting wetteren zal er zijn.
  En de rest… dat zal ook wel in orde komen!
  de groetjes

  Reactie door tante beth & Nonkel Snoop | augustus 22, 2008 | Beantwoorden

 2. Eerst zien dan geloven… die sms hee….

  Reactie door Manon | augustus 22, 2008 | Beantwoorden


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: