Manon Clement’s Blog

Avonturen van een pril bestaan.

De toegevoegde waarde…

Het is hip en modern om als bedrijf te zoeken naar de toegevoegde waarde van je producten/diensten en alzo je markt potentieel te vebeteren met iets dat er al was maar misschien nog niet genoeg werd benadrukt.

Een mooi voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een verffabrikant die begint te adverteren dat zijn verf mikieuvriendelijk is. Dit kan perfect reeds altijd het geval geweest zijn, maar nu is dit een troef die hem kostenloos een meerwaarde aan zin product laat toevoegen. Een waar economisch wondermiddel.

Maar wat als je product nu eenmaal geen toegevoegd waarde bevat ? Wel dn los je het op zoals Coca-cola en campina die achtereenvolgende massa’s vitamines, groene thee, vezels en binnenkort valschermen aan hun drankjes toevoegen. Dit is geen toegevoegde waarde, dit is commerciele zever die nergens op slaat en die helemaal de drankjes niet gezonder maakt…. man, man, man…

Waar zijn we mee bezig in godsnaam. Wat moete gij drinken ; voor mij een drankj met extra selenium want mijn nagels staan wa voos. – Geef mij een cola met groene thee want ik voel dak wa veel oxidanten binnen heb…. miserie, miserie, miserie….

Dus, ik Manon Clement, groeimelk ? Neen madam ! Ik drink koemelk de allerlaatste uitvinding van de natuur. De toegevoegde waarde vraagt u ? Dat het niet extra duurder is en minstens even gezond. Want wie zegt ons dat die extra selenium wel gezond is ?

Advertenties

augustus 24, 2008 - Posted by | Hoe is het mogelijk |

1 reactie »

  1. Plus dat groeimelk zo zoet is dat je kind er nog een zoetverslaving aan over houdt…

    Reactie door moeferkoe | augustus 24, 2008 | Beantwoorden


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: