Manon Clement’s Blog

Avonturen van een pril bestaan.

Bloggen is…. gevaarlijk…

U hebt er ongetwijfeld van gehoord volgens mevr. Lulle Bakker (het zal je naam maar zijn) haar blog werd onze allerliefste minister van landsverdediging gesignaleerd in beschonken toestand en werd aldaar alusie gemaakt over al dan niet terecht dienstreizen naar New-York… De auteur van de blog werd hieropvolgend door haar werkgever ontslagen… Een verband tussen “het bezoek” en “het ontslag” blijkt er vooralsnog niet te bestaan. Wel werd er toegegeven dat er contact was tussen het ministerie en de werkgever na publicatie van de bewuste blog…

Volgens onze beste Pieter is ‘bloggen’ gevaarlijk. Men kan zo maar vanalles zeggen over iedereen. Inderdaad mijnheer De Crem and SO WHAT ? Als u zich benadeelt voelt staat het u vrij om juridische stappen te ondernemen. Er is geen enkel verschil met wat mijnheer Vandermeersch in zijn gazet denkt te moeten schrijven, wat Nonkel Snoop aan de toog van de “vliegende kanarie” denkt te moeten verkondigen en met wat een blogger denkt te moeten rapporteren… Indien u onrecht werd aangedaan, en u denkt hiervoor afdoend bewijs te hebben, span dan een rechtzaak aan. Maar maak van bloggen geen monster dat het niet is…Of bent u bang dat een rechtzaak u in het ongelijk zou stellen in deze?

Het enige dat bloggers dienen te beseffen is dat wat ze neerpennen hun eigen verantwoordelijkheid is, en ze in dit laatste geval niet worden beschermd door één of andere verzekering die hun bij professionele activiteiten wel zou kunnen beschermen. De schadeclaims dienen dus ten persoonlijke titel te worden vergoed….

Maar alstublieft Crembo…. Drinkt nog énen en laat ons gerust hee vent.

Advertenties

november 30, 2008 - Posted by | Hoe is het mogelijk | , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: