Manon Clement’s Blog

Avonturen van een pril bestaan.

Evolutieleer…..

Darwin niet, maar eigenlijk Williams, ontdekte dat de mens onderhevig was aan evolutie… zo ook dus ons Manon. En we mogen maar hopen dat ze bij diegenen hoort die zich weet aan te passen aan haar omgeving en niet behoort tot de groep die bijgevolg de haar omringende gevaren zal uitsterven….

Zo evolueerden ‘we’ van liggen via rollen, zitten, schuiven, kruipen en stappen nu recentelijk naar KLIMMEN EN SPRINTEN. Probleem hierbij is dat twee belangrijke evolutionaire stappen werden overgeslagen namelijk AFDALEN en STOPPEN. 

In primo Casu, het klimmen en afdalen, probeert Manon op de barstoelen te klimmen om alzo bij ons op de schoot te kunnen zitten. Aldus gebeurde dat ze met één voet op de trede stond en de tweede erbij probeerder te trekken. Het evenwicht beslistte er anders over, ze tuimelde ‘head first’ tussen de tredes in en werd alzo de eerste peuter die ondersteboven tussen de sporten van een barstoel hing….

In secundo casu leerde ons Manon al snel dat als je het stappen bij hoge frequentie uitvoert je opmerkelijk meer afstand kan afleggen binnen hetzelfde tijdsbestek…. als je tenminste geen rekening houdt met de minuten die je daarna verliest voor het troosten van de buil die je opliep door ‘full face’ tegen het raam te smakken. (Voor diegenen die ongerust worden, het raam is intact). 

Toch maar even Apeldoorn bellen ?

Advertenties

december 29, 2008 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: