Manon Clement’s Blog

Avonturen van een pril bestaan.

In den donkere…

Vertrokken we de nacht van 31 januari naar het verre Charleroi om aldaar het vliegding te nemen richting het verre zuiden. Het was nacht en het was weekend en er was dus geen verkeer. De rit was snel, ijsvrij en gezapig. Aangekomen op de luchthaven vonden we zonder probleem de lock-park alwaar we ons ‘ros’ parkeerden zonder één enkel probleem, kaartje nemen, scannen, binnenrijden en ons bij de andere 4 auto’s parkeren. 

Het luchthaven gebouw was heel nabij, proper en modern. Het inchecken verliep snel en vriendelijk in het Nederlands. De security verliep vlot en correct. We dronken een glaasje en werden met de glimlach begeleid naar de liften die het mogelijk maakten om met de buggy tot bij het vliegtuig te komen. We stegen op de seconde stipt op naar onze zuiderse bestemming. 

Ze noemen de luchthaven van Charleroi “Brussels South”. Als ik hen één raad kan geven is het de volgende : Laat dat Brussels South gewoon vallen. Jullie zijn beter, vriendelijker, behulpzamer en gewoon een prettiger plaats om op te stijgen dan “Hell Zaventem”…

Sorry mensen, maar hier kunnn de vlamingen en dan vooral de zogenaamde separatisten nog iets leren wat betreft inter communaal efficiënte dienstverlening. En ja het was er minstens even druk als op zaventem want de Ryan-air vloot vertrekt daar ‘en masse’ in de ochtend. 

Chapeau !

Advertenties

februari 8, 2009 - Posted by | Uncategorized | , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: