Manon Clement’s Blog

Avonturen van een pril bestaan.

Haha toekomstverwachtingen…

Eerst en vooral dien ik een vroeger bericht te herroepen. Enkele maanden geleden meldden we hier plechtig dat we op reis zouden gaan naar Alaska. Wel dat is nog steeds zo, maar dan niet komende zomer. Waarom ? Crisis ? Belange nie ! Manon is er te groot voor geworden. U zeg nu huh ? Inderdaad, te groot, een rondreis in de wagen (maw. een ganse dag in de wagen zitten en nu en dan eens uitstappen om iets te bezichtigen) dat is niks voor een kind van 2 jaar… Dus verandering van plannen. U zegt nu : jaja… Wel het is al geboekt en al se ! 

Het wordt Chalkidiki, Griekenland. Ja het klinkt als één of ander duister turks yoghurt gerecht maar het is het schiereiland in Noord-Griekenland met de trident als vorm. En wij zitten op de westkust van de middenste tand. In Nikiti om juist te zijn… In Hotel Anthemus Sea om te preciseren. In een Junior Suite om eigenlijk heel diep in detail te gaan. 

 En ’t ziet er in orde uit. 5 sterren dingens in half pension. In de reviews (die niet zo abundant te vinden zijn) wordt positief geschreven over zowel infrastructuur als eten, bediening. Op de foto hieronder kan u zelfs onze kamer situeren, we zijn gelogeerd in het linkse (hoofd) complex op de bovenste verdieping aan de zwembadzijde, dus ja inderdaad onder da dakske. Ideaal om op het terras te zitten terwijl ons Manon haar dutje doet en dan kan de mama full sun genieten terwijl de papa full shadow van een DVD’ke of een boekske geniet. 

Enige nadeel aan het hotel is de afstand tot de luchthaven, 110 km. Dat wordt dus een beetje lang rijden en het hotel was niet te boeken via VIPselection dus normaalgezien wordt het bus. We kunnen natuurlijk ook een taxi nemen en vooral vergeten de bus te verwittigen zoals anderen dat bij ons voordien hebben gedaan… (hehe). Ondermeer omdat we slechts om 22h10 in Thessaloniki landen hebben we er alle belang bij een snelle rit te nemen…

 

Iets waarover ik, ongerust is het woord niet, een beetje verward ben is over het ontbreken van informatie over de streek op het internet. Het blijkt nog weinig touristisch te zijn (voordeel ! ).  Dus indien u er al was aarzel niet ons in te lichtten over uw ervaringen. Maar een multitude aan tempels en oudheid zal er dus ook niet te vinden zijn. Ach, eerlijk gezegd, ik heb ze ook wel allemaal een beetje gezien… Niet dat ik het niet belangrijk vindt, maar momenteel heb ik meer nood aan een lig en geniet vakantie dan aan een doe en leer verlof. En ik wil vooral 100% van Manon genieten, haar in het water zien spelen op 2 m van mijn voeten… Zien hoe zij geniet… Tempels komen later wel nog. 

De tempels van Alaska bijvoorbeeld…

Advertenties

maart 29, 2009 - Posted by | Uncategorized | , , ,

1 reactie »

  1. Allemaal goe en wel, maar zou je er nog een klein detail aan kunnen toevoegen? Namelijk wanneer jullie gaan.
    Kan ik mss, indien nodig, nog een nieuwe chauffeur zoeken om ons naar de luchthaven te voeren.

    Reactie door Peetie | maart 30, 2009 | Beantwoorden


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: