Manon Clement’s Blog

Avonturen van een pril bestaan.

Eigenlijk….

Rij ik helemaal zo snel niet. bedacht ik bij mezelf toen iemand me snelheidsduiveltje noemde in mijn mail vandaag. Ok, ik heb mijn verleden tegen. De boetes rijgden zich aaneen vroeger. Maar sinds Manon geboren is geen enkel meer. Ondanks het feit dat ik toch al meermaal gedacht heb dat ik prijs had. Zo reed ik vorige week net niet meer door het oranje maar door het rood wegens “niet meer op tijd kunnen stoppen” u kent dat wel. En neen, toch nog steeds geen brief.

De analytische geesten onder ons kunnen van 2 hypotheses uitgaan : ofwel ben ik inderdaad een brave autoburger geworden (u kent ze wel die socialisten onder ons, tegen smog en al…) ofwel is er een fout geslopen in één of andere overheidscomputer waardoor ik én geen boetes meer krijg toegestuurd en ook geen kadastrale belastingen… Vroeg of laat ga ik daar een monsterfactuur voor ontvangen zeg ik u…

Zou ik toch eens niet beter naar die mijnheer van de belastingen bellen en vragen hoe het zit ?…… Maar ik heb daar een hekel aan. Naar zo diensten bellen. (Het volgende dient nu niet persoonlijk te worden genomen door eventuele familieleden die bij overheidsdiensten werken, zij zijn zelf supergemotiveerd dat staat buiten kijf). Dan krijg je gegarandeerd zo iemand aan de lijn die om 8 uur ’s morgens begint af te tellen tot het 4 h36 is (als hij/zij al zo lang blijft werken) en die er eigenlijk geen reet om geeft dat gij geen factuur hebt ontvangen. Ik zal van het éne gedemotiveerd nummer naar het andere worden doorgeschakeld tot de moed mij in de schoenen zakt en ik er de brui aan geef. 

Of ik val op een supergemotiveerde jongeling die geen inzicht heeft en mij onmiddellijk van fraude beschuldigt waardoor ondergetekende binnen 16 jaar bij het tribunaal mag gaan uitleggen waarom hij vorig jaar zijn kadastrale belastingen niet heeft betaald. 

Ik word zo moe van aan zo dingen te denken….

Advertenties

mei 23, 2009 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: