Manon Clement’s Blog

Avonturen van een pril bestaan.

The Cucumber

Het reces is voorbij, zowel kleuters als politici pakken vandaag terug de boekentas ter hand en trekken ten strijde. Ha ! Eindelijk gedaan met komkommerberichten in de krant ! Gedaan met “Miss Aardbei verkiest bananen !” op de voorpagina… Gedaan met 3 Er zijn veel wespen dit jaar !” op het nieuws. Vanaf nu terug “The real Thing” zoals : “Milquet zegt : NON” , Bart zegt “Dan zeg ik ook NON” enzoverder….

Hoe zou het eigenlijk zijn met Bart ? Ik vind hem verbazend stil sinds hij in de (vlaamse) regering zit? Geen harde woorden meer ? Geen ultimata? Volledige assimilatie? Ik heb ergens iets gelezen van een ongeluk op vakantie? Armpie pijn gedaan? 

Ocharme…

En hier blijft het ook komkommerden zolang vader ten strijde trekt tegen de varkensgriep die ze hier nog steeds verkeerd de Mexicaanse griep noemen om de verkoop van varkensvlees niet negatief te beïnvloeden…. ‘T i een drukke zomer zeg ik u. En dan te bedenken dat er zijn die zeggen dat het de industrie is die de idee van die nieuwe griep heeft gelanceerd ? Halo ! Wij hebben ook nood aan onze congé zulle ! 

Zou Bart de griep hebben ?

Advertenties

september 1, 2009 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: