Manon Clement’s Blog

Avonturen van een pril bestaan.

Het land van grijs en stil…

Zaterdag 5 FEB 8h25.

Het waait loeiend hard buiten maar behalve de wind hoor ik niks. Samen met mijn kat zit ik aan de keukentafel te wachten op iets, zonder te precies te weten waarop we wachten. Neen, dat is niet correct de kat wacht op haar eten, zij weet dus wel waarop ze wacht. Ze kijkt me schuin aan en probeert een korte miauw uit te brengen maar er klinkt niks meer dan “mieh”, ook voor haar is het een beetje vreemd.

Het lijkt wel alsof er buiten niks beweegt buiten de takken van de bomen in de wind. Er rijden geen auto’s, er wandelen geen mensen en van ochtendlijke fluitende vogels is al sinds lang geen sprake meer. Dit is het land van grijs en stil. Waar geen bestuur heerst. Waar niemand weet waar ze heengaan.

Het is nu precies 9 maand sinds het land zonder echt noemenswaardige leiders bestaat. Een volledige “dracht”. Een tijdspanne waarin de natuur uit 2 strengen genetisch materiaal en wat eiwitten een volledig mens kan bouwen en laten geboren worden. Maar zelfs zo een lange periode is hier onvoldoende om enkele akkoorden te sluiten over hoe het land dient te worden geregeerd.

Advertenties

februari 5, 2011 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: